Funcțiile și funcționalitățile PDAS pentru Verificările de Plagiat:

Este o Bază de date, care permite efectuarea de verificări de Plagiat împotriva unui număr mare de documente.

PDAS rulează exclusiv pe sistemele de operare familiale Windows. Windows 10 este foarte preferabil. Versiunile Windows 7, 8, Vista și Server sunt, de asemenea, acceptate.

PDAS Capacitatea bazei de date variază de la 1 la 2.000.000 de documente. Documentele nu sunt limitate în dimensiune.

PDAS poate fi accesat și operat prin două metode principale:

Aplicație autonomă - ca un add-on la Clientul detector de Plagiat (dacă este instalat și integrat cu succes, opțiunea PDC de a executa verificări de bază de date este activată automat).

Metodă REST API - această opțiune permite integrarea ușoară cu orice mediu de e-learning (de ex. Moodle, CourseSites, Sakai 11, LatitudeLearning, Dokeos etc).

PDAS generează rapoarte de originalizare pe bază de HTML atât pentru partea client (prin PDC), cât și pentru server - pe propriul server web.

PDAS este optimizat pentru procesoare moderne multicore. Performanța sa se măsoară în sus pe echipamente puternice. SSD-urile PCIe cu NVMe sunt foarte recomandate deoarece utilizarea resurselor hardware pentru PDAS este intensivă intensivă pe disc și CPU.

PDAS Versiunea comunitară - pot fi utilizate gratuit în proiecte necomerciale. Este limitat la 1000 de documente. Capacitatea PDAS mai mare necesită abonament lunar în funcție de dimensiunea bazei de date selectate.

PDAS acceptă trei moduri principale de funcționare (două dintre ele sunt de fapt controale de Plagiat):

1. Documente index - toate documentele selectate sunt adăugate la indexul bazei de date PDAS, fără a fi furnizate rezultate.

2. Documente de căutare - documentele sunt căutate împotriva tuturor documentelor stocate în baza de date PDAS mai devreme și Raportul originalității este generat pentru a identifica orice plagiat găsit.

3. Documente de căutare și de index - raportul originalității este generat înainte ca documentul să fie adăugat la indexul bazei de date. Această opțiune permite verificarea încrucișată a documentelor adăugate.

PDAS are opțiunea pentru Importul rapid al documentelor. Această funcție este optimizată la viteză mare. Acesta permite să adăugați rapid o cantitate foarte mare de documente în baza de date PDAS în perioade relativ mici de timp.

PDAS conține funcționalitatea pentru gestionarea documentelor stocate cu ușurință.

PDAS conține funcționalitatea de a exporta toate documentele stocate atât în ​​versiunea originală, cât și în formatul text numai.

PDAS conține funcționalități pentru medii de lucru pe LAN sau Internet simultan cu mai mulți clienți. Acestea pot fi fie clienți PDC, fie utilizatori REST API sau ambii.

PDAS acceptă criptarea documentelor (caracteristică disponibilă la cerere).

PDAS acceptă controlul accesului (funcția este disponibilă la cerere).

Toate cererile de asistență pentru servicii și orice integrare ca și pentru PDAS sunt gratuite.