Declarație privind politica de returnare a software-ului


Acest document este - Declarație privind politica de returnare a software-ului. Face parte din Detector de Plagiat Acord de licență pentru utilizatorul final. Această declarație acoperă condițiile, limitările și ordinea generală a restituirilor / restituirilor pentru toate produsele SkyLine LLC.

În conformitate cu standardele industriei de software, SkyLine LLC va accepta cu plăcere cererile de returnare/rambursare ale software-ului Detectorul de Plagiat în termen de 7 zile de la cumpărare, cu următoarele condiții:

1. Clientul trebuie să contacteze departamentul de vânzări sau serviciul de asistență Detectorul de Plagiat pentru a solicita o rambursare/returnare la:

2. Clientul trebuie să furnizeze un motiv valid pentru solicitarea de rambursare și să asiste serviciul nostru de asistență pentru a depana orice problemă tehnică care a dus la solicitarea de rambursare în cauză, dacă este cazul.

3. SkyLine LLC poate oferi o rambursare de 100% în cazul în care achiziționarea produsului nostru Detectorul de Plagiat a fost efectuată prin gateway-urile noastre oficiale de plată: https://bluesnap.com sau https://payproglobal.com.

4. SkyLine SRL își rezervă dreptul de a păstra un anumit procent din suma inițială de achiziție pentru a acoperi tranzacția de returnare/rambursare. Aceasta poate duce la o rambursare parțială. SkyLine LLC își rezervă dreptul de a rambursa parțial orice ordin în baza deciziei sale unice. Motivele rambursării / returnării parțiale vor fi explicate clientului în modul cel mai detaliat.

5. SkyLine SRL își rezervă dreptul de a refuza orice restituire/returnare în cazul în care tranzacția de achiziție va părea frauduloasă sau orice contact al informațiilor financiare furnizate de client este/a fost incorect sau inconsistent.

6. SkyLine LLC își rezervă dreptul de a refuza orice restituire/returnare în cazul în care versiunea produsului a suferit personalizare și a fost vândută prin contract personalizat.

7. Licențele în vrac, contractele personalizate cu organizațiile/instituțiile nu sunt rambursabile/returnabile. Asigurați-vă că produsele comandate îndeplinesc cerințele dvs. speciale înainte ca procesul de achiziție să aibă loc.

SkyLine SRL își rezervă dreptul de a schimba acest document fără o notificare prealabilă.

Dacă considerați că Detectorul de Plagiat nu respectă politica de confidențialitate declarată, ne puteți contacta la: plagiarism.detector.support[@]gmail.com