Одете на врвот

Добредојдовте во Детектор за плагијат, целосно решение за интегритет на содржината!

Откријте ја моќта на автентичноста со детектор за плагијат:

Преземете го вашиот сопствен детектор за плагијат:

Бесплатно преземање на демо - не е потребна регистрација! Само кликнете и Стартувај!

Поддржани оперативни системи:
windows-11-logo
windows-10-logo
windows-8-logo
windows-7-logo


Детектор за плагијат 10% попуст

Погледнете ја промоцијата на детектор за плагијат:

Добијте 10% попуст!

Детекторот за плагијат врши проверки на следните извори:

Интернет (Google и Bing) + SciPap DB Интернет (Google и Bing) + SciPap DB
Нашите научни трудови DB Check: SciPap Нашите научни трудови DB Check: SciPap
Вашата приспособена проверка на DB [преку додаток за PDAS] Вашата приспособена проверка на DB [преку додаток за PDAS]
Проверете ја вашата локална папка со документи Проверете ја вашата локална папка со документи
Проверка на пар на документи Проверка на пар на документи
Проверка на пар на документи Проверете ги комбинираните (хибридни) извори


Карактеристики на детектор за плагијат:

Многу години посветен развој!

1. Вашите документи остануваат целосно доверливи:

 • Нашите сервери не складираат проверени текстови на кој било начин!
 • Вашиот документ се обработува само на вашиот сопствен компјутер!
 • Вие ги контролирате вашите извештаи за оригиналност, и само вие!
 • Вашата приватност е наш главен приоритет!
 • Нема трети страни!

2. Плаќате само еднаш! Без скриени надоместоци:

 • Демото е бесплатно за преземање - обидете се пред да го купите!
 • Лиценцата е еднократно купување!
 • Рамни, правични цени за лиценца!
 • Без повторливи трошоци!
 • Нема претплата!

3. Оваа апликација е направена конкретно да се справи со плагијатот:

 • Многу години посветен развој!
 • Повеќекратни типови и функции на проверка!
 • Управување со Извештаи за оригиналност!
 • Мотор против мамење!
 • Без проверка на граматиката, без проверка на правописот, без измама!


Со задоволство им служиме на нашите корпоративни клиенти:
Polytechnic University of Queretaro
Santiago De Queretaro
flag-mx
Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology
Nairobi
flag-ke
Partium Christian University
Oradea City
flag-ro
Maritime University of Constanţa
Constanta
flag-ro
University of Bacău
Bacau
flag-ro
University Institute of La Paz
Barrancabermeja
flag-co
Faculty of Theology, Ovidius University of Constanta
Constanta
flag-ro
Faculty of Business Economics and Entrepreneurship
Belgrade
flag-rs
Al-Quds Open University
Ramallah
flag-ps
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca
Cluj-Napoca
flag-ro

Јазици за откривање плагијат:

Makedonski

Makedonski - е поддржано од Detector за плагијати!
Детектор за плагијат: зошто да го изберете?

1. Неспоредлива точност и брзина: Најсовремените алгоритми на детекторот за плагијат му овозможуваат брзо да дава резултати без да ја жртвува точноста. Нашата најсовремена технологија гарантира сеопфатно скенирање на вашето пишување, прецизно лоцирање на случаи на плагијат со неспоредлива точност, дури и на најсуптилните нивоа.

2. Кориснички интерфејс: корисничкиот интерфејс на Detector за плагијати ги сместува корисниците од сите нивоа на вештини. Никогаш немало полесен или поефективен начин за проверка на плагијат, без разлика дали сте професионалец, студент или наставник.

3. Широка покриеност: Word документите, PDF-датотеките и текстуалните датотеки се само неколку од типовите на датотеки за кои Detector за плагијати обезбедува широка покриеност. Без разлика дали испитувате истражувачки написи, академски трудови или веб-содржини, нашата технологија гарантира внимателно испитување за да ја заштитите уникатноста на вашата работа.

4. Безбедност и приватност на содржината: Во Detector за плагијати, ја сфаќаме безбедноста и приватноста на вашата содржина многу сериозно. Вашите чувствителни податоци се секогаш безбедни кај нас бидејќи нашата апликација работи безбедно офлајн. Може самоуверено да вршите проверки за плагијат бидејќи знаете дека вашите податоци се заштитени од нелегален пристап.

Нашите корисници велат:
quote Emujakporue Godwin _img

It is my first time of trying it - it is nice!


Emujakporue Godwin

38, Researcher
quote Addi Christea_img

I’ll be honest, actually the program works just fine and overall does a pretty good job!


Addi Christea

52, ProfessorResearcher
quote Alex Grumezescu_img

Thanks for your amazing work! The new update is the best! Congrats!


Alex Grumezescu

21, Student
quote Reis B._img

Wow, an amazing app. to make effective research. this app helps students and scholars to check their work easly!


Reis B.

33, ProfessorResearcher
quote Dawit Yosef_img

It helps me a lot!


Dawit Yosef

24, ScientistResearcher
quote Halyna Vovchak_img

This makes me happy, although I can say that your program and *** are actually two software in Ukraine that are objective. I will also say that I recommend your software in all anti-plagiarism publications.


Halyna Vovchak

51, Professor
quote Ibrahim Elbaz_img

This program is more than wonderful and I praise it throughout all universities and educational platforms in Egypt!


Ibrahim Elbaz

40, ProfessorResearcher
quote Ana Petrović_img

I've been using your paid version of PRO Plagiarism Detector since October 10, 2019. and I am extremely happy with it!


Ana Petrović

25, Teacher
Откријте ја оригиналноста:

Станете еден од илјадниците корисници на содржини кои зависат од детекторот за плагијат за да ја задржат својата работа оригинална. Нашата апликација ви дава можност да ја заштитите вашата работа и да ги набљудувате вредностите на чесност и интегритет, без разлика дали се стремите кон академски успех, поттикнување на креативноста на работното место или одржување на етички стандарди во сите ваши професионални определби.

Бесплатно откривање на плагијат

Дали сте љубопитни за предностите од користењето на детектор за плагијат? Откријте ја моќта на автентичноста користејќи ја нашата бесплатна проверка на плагијати денес. Погрижете се вашата работа да остане автентична и единствена со темелно скенирање за да идентификувате какви било случаи на плагијат.

Преземете го детекторот за плагијат веднаш!

Дали сте подготвени да ја преземете командата над интегритетот на вашата содржина? Сега кога го преземавте Detector за плагијати, видете ја разликата сами. Дајте си ги ресурсите што ви се потребни за да напредувате во вашите училишни, професионални и уметнички напори додека ја одржувате индивидуалноста и интегритетот.

Вие сте во добро друштво - илјадници задоволни клиенти:
Вие сте во добро друштво - илјадници задоволни клиенти: