Navigoni në krye

Mirë se vini në Detektori i Plagjiaturës, Zgjidhja e plotë e Integritetit të Përmbajtjes!

Zbuloni fuqinë e autenticitetit me detektorin e plagjiaturës:

Shkarkoni detektorin tuaj të plagjiaturës:

Shkarkim falas i demonstrimit - nuk kërkohet regjistrim! Thjesht klikoni dhe ekzekutoni!

Sistemet operative të mbështetura:
windows-11-logo
windows-10-logo
windows-8-logo
windows-7-logo


Detektori i Plagjiaturës 10% Zbritje

Shikoni promovimin e zbulimit të plagjiaturës:

Merrni një zbritje prej 10% !

Detektori i plagjiaturës kryen kontrolle ndaj burimeve të mëposhtme:

Internet (Google dhe Bing) + SciPap DB Internet (Google dhe Bing) + SciPap DB
Punimet tona shkencore DB Check: SciPap Punimet tona shkencore DB Check: SciPap
Kontrolli juaj i personalizuar i DB-së [përmes shtesës PDAS] Kontrolli juaj i personalizuar i DB-së [përmes shtesës PDAS]
Kontrolloni dosjen tuaj lokale të dokumenteve Kontrolloni dosjen tuaj lokale të dokumenteve
Një kontroll i çiftit të dokumenteve Një kontroll i çiftit të dokumenteve
Një kontroll i çiftit të dokumenteve Kontrolli i burimeve të kombinuara (hibride).


Karakteristikat e detektorit të plagjiaturës:

Shumë vite zhvillim të përkushtuar!

1. Dokumentet tuaja mbeten plotësisht konfidenciale:

 • Serverët tanë nuk ruajnë tekste të kontrolluara në asnjë mënyrë!
 • Dokumenti juaj përpunohet vetëm në PC tuaj!
 • Ju kontrolloni raportet tuaja të origjinalitetit dhe vetëm ju!
 • Privatësia juaj është prioriteti ynë kryesor!
 • Jo palë të treta!

2. Ju paguani vetëm një herë! Nuk ka tarifa të fshehura:

 • Demoja është falas për t'u shkarkuar - provoni përpara se të blini!
 • Licenca është një blerje një herë!
 • Çmimi i licencës i sheshtë, i drejtë!
 • Nuk ka tarifa të përsëritura!
 • Asnjë abonim!

3. Ky aplikacion është krijuar për të trajtuar posaçërisht Plagjiaturën:

 • Shumë vite zhvillim të përkushtuar!
 • Lloje dhe funksione të shumta kontrolli!
 • Menaxhimi i Raporteve të Origjinalitetit!
 • Motori kundër mashtrimit!
 • Asnjë kontroll gramatikor, pa kontroll drejtshkrimi, pa mashtrim!


Ne jemi të lumtur t'u shërbejmë klientëve tanë të korporatës:
Polytechnic University of Queretaro
Santiago De Queretaro
flag-mx
Jose Rizal Memorial State University - Siocon Campus
Dapitan
flag-ph
Dpt. of Clinical Epidemiology College of Medicine University of the Philippines
Manila
flag-ph
Panca Budi Development University
Medan
flag-id
Desknet
Thessaloniki
flag-gr
UNAM's School of Medicine
Mexico City
flag-mx
Black Sea Research Institute of Economy and Innovation
Odesa
flag-ua
Adventus University
Blackbird
flag-ro
Minds At Work Ltd
Budapest
flag-hu
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca
Cluj-Napoca
flag-ro

Gjuhët për zbulimin e plagjiaturës:

Shqip

Shqip - mbështetet nga Plagjiaturizmi Detector!
Detektori i plagjiaturës: Pse ta zgjidhni atë?

1. Saktësia dhe shpejtësia e pakrahasueshme: Algoritmet më të fundit të Detektorit të Plagjiaturës i mundësojnë atij të japë rezultate shpejt pa sakrifikuar saktësinë. Teknologjia jonë e fundit garanton skanime gjithëpërfshirëse të shkrimit tuaj, duke identifikuar rastet e plagjiaturës me saktësi të pashoqe, madje edhe në nivelet më delikate.

2. Ndërfaqja miqësore për përdoruesit: Ndërfaqja miqësore për përdoruesit e Detektorit të Plagjiaturës strehon përdoruesit e të gjitha niveleve të aftësive. Nuk ka pasur kurrë një mënyrë më të lehtë ose më efektive për të kryer kontrolle të plagjiaturës, pavarësisht nëse jeni profesionist, student ose mësues.

3. Mbulim i gjerë: Dokumentet Word, PDF dhe skedarët e tekstit janë vetëm disa nga llojet e skedarëve për të cilat Detektori i Plagjiaturës ofron mbulim të gjerë. Pavarësisht nëse jeni duke shqyrtuar artikuj kërkimor, punime akademike ose përmbajtje në ueb, teknologjia jonë garanton ekzaminim të kujdesshëm për të mbrojtur veçantinë e punës suaj.

4. Siguria dhe privatësia e përmbajtjes: Në Detektorin e Plagjiaturës, ne e marrim shumë seriozisht sigurinë dhe privatësinë e përmbajtjes suaj. Të dhënat tuaja të ndjeshme janë gjithmonë të sigurta me ne sepse aplikacioni ynë funksionon në mënyrë të sigurt jashtë linje. Ju mund të kryeni me siguri kontrolle të plagjiaturës pasi e dini që të dhënat tuaja mbrohen nga aksesi i paligjshëm.

Përdoruesit tanë thonë:
quote Alex Grumezescu_img

Thanks for your amazing work! The new update is the best! Congrats!


Alex Grumezescu

21, Student
quote Ana Petrović_img

I've been using your paid version of PRO Plagiarism Detector since October 10, 2019. and I am extremely happy with it!


Ana Petrović

25, Teacher
quote Grobnicu Mihai_img

I just bought a license of the Plagiarism Detector. Is a wonderful tool!


Grobnicu Mihai

41, ScientistResearcher
quote Reis B._img

Wow, an amazing app. to make effective research. this app helps students and scholars to check their work easly!


Reis B.

33, ProfessorResearcher
quote Massimiliano Giannini_img

Thanks a lot fantastic support as ever I will activate the software as soon as possibile!


Massimiliano Giannini

37, Researcher
quote jorge narvaez_img

Good evening, thanks for sharing this important program, it helps a lot and keep going!


jorge narvaez

50, Researcher
quote Δημήτριος Μηλιώνης_img

I am a registered user of your software (Happy to use it up to now)!


Δημήτριος Μηλιώνης

30, ScientistResearcher
quote Bijaya A._img

I am a researcher. I have been using this software for some years now. Also, it is very good!


Bijaya A.

25, ScientistResearcher
Zbuloni origjinalitetin:

Bëhuni një nga mijëra përdoruesit e përmbajtjes që varen nga "Detektori i Plagjiaturës" për ta mbajtur punën e tyre origjinale. Aplikacioni ynë ju jep mundësinë për të mbrojtur punën tuaj dhe për të respektuar vlerat e ndershmërisë dhe integritetit, pavarësisht nëse synoni suksesin akademik, inkurajimin e kreativitetit në vendin e punës ose ruajtjen e standardeve etike në të gjitha aktivitetet tuaja profesionale.

Zbulimi falas i plagjiaturës

Jeni kurioz për avantazhet e përdorimit të Detektorit të Plagjiaturës? Zbuloni fuqinë e autenticitetit duke përdorur kontrolluesin tonë falas të plagjiaturës sot. Sigurohuni që puna juaj të mbetet autentike dhe unike duke e skanuar tërësisht për të identifikuar çdo rast të plagjiaturës.

Shkarkoni Detektorin e Plagjiaturës menjëherë!

A jeni gati të merrni komandën e integritetit të përmbajtjes suaj? Tani që keni shkarkuar Detektorin e Plagjiaturës, shikoni vetë ndryshimin. Jepini vetes burimet që ju nevojiten për të lulëzuar në përpjekjet tuaja shkollore, profesionale dhe artistike duke ruajtur individualitetin dhe integritetin.

Ju jeni në një kompani të mirë - mijëra klientë të kënaqur:
Ju jeni në një kompani të mirë - mijëra klientë të kënaqur: