Download Demo Detektor Plagiarisme bakal diwiwiti kanthi cepet:

Gambar demo Plagiarism Detector gratis

yen download ora diwiwiti kanthi otomatis, gunakake link ing ngisor iki:

https://cdn4.plagiarism-detector.com/2644/Plagiarism-Detector-Setup.exe

SHA256: 0857a42a88f4b0eff47fcc490d2841413c9a214ee0d565560071c3764ecd089a

Persyaratan Sistem PDC:

  • Microsoft Windows x64 10/11 (8,7)
  • Dot Net Framework 4.5 utawa luwih dhuwur
  • Microsoft Office versi paling anyar
  • akses internet
  • Sambungan broadband
  • Browser Web Modern: Chrome, Firefox, Edge
  • CPU modern sing kuat, 2GB RAM

Kita peduli babagan keamanan sampeyan!

Logo Keamanan Detektor Plagiarisme
Download Aman: Sampeyan bisa entuk laporan VirusTotal paling anyar [kene]

Iki Situs Distribusi Wewenang

Miturut Kabijakan Kepatuhan AdWords:

Kanggo mbusak Detektor Plagiarisme kanthi lengkap:

  • Klik tombol "Mulai"
  • Pilih "All Programs"
  • Pilih folder program "Plagiarism Detector".
  • Pilih "Uninstall Plagiarism Detector"
  • Utawa mung nggunakake printah un-install saka menu app