Despre Detectorul de Plagiat:

Detectorul de Plagiat este un soft care caută și găsește plagiatul în documentele online și offline:

Despre Detectorul de Plagiat:

Detectorul de Plagiat este un soft de detectare a plagiatului ce găsește plagiatul în documentele text. Este cea mai rapidă și de încredere metodă!

Detectorul de Plagiat este o aplicație de desktop pentru Microsoft Windows (XP,Vista,7,8,etc.) care verifică seturi de documente folosind bazele de date ale motoarelor de căutare majore pentru a găsi posibilele surse și numărul de similarități.

Sarcina principală a Detectorului de Plagiat este detectarea automată a plagiatului online (adică material textual neautorizat luat cu copy-paste) cu surse de pe world wide web. A fost proiectat cu puterea de a folosi cea mai mare bază de date deschisă din lume - aceea a motoarelor de căutare.

Detectorul de Plagiat are multe caracteristici (vezi pagina următoare) ptr. a rezolva situațiile ce privesc compararea și căutarea de texte!

Detectorul de Plagiat a câștigat numeroase concursuri din mai multe țări în categoria sa. A fost recunoscut drept una dintre cele mai bune soluții pentru detectarea și prevenirea tentativelor de Plagiat!

Detectorul de Plagiat a fost construit cu principiul KISS: complexitate structurală și simplitate funcțională!


Imagini cu programul:


Clienții noștri corporați - Universități, Colegii, OG-uri, ONG-uri:

Universitatea din Bacău, România
Colegiul Comunitar St. Charles, TX, SUA
Universitatea Sultan Qaboos, Muscat, Oman
Universitatea Makerere, Colegiul de Științe Medicale, Uganda
Institutul de Cercetare Medical Kuala Lumpur
VLM Partners, Pittsburgh, PA, SUA
TMI, Școala Episcopală din Texas, TX, SUA
Corporația Northrop Grumman, SUA
Serviciile de Inteligență Străină ale Ucrainei

Clienții satisfăcuți din 150 țări:

Plagiarism Detector Clients
V-am cumpărat serviciile acum aproape o lună și am fost absolut satisfăcut cu ceea ce faceți! Softul îmi merge nemaipomenit.

Junaid Javaid

...acum odată cu caracteristica asta nouă, soft-ul poate foarte bine să verifice fiecare cuvințel din document de Plagiat. Asta-i GROZAV!!

Amit Mahajan